Preaload Image
  • Farmer Lohmann posted an update 6 months, 2 weeks ago

    Pokud jde o účetní společnosti, zajištění údajů bezpečnost a soukromí je nejvíce významnost. Každá firma potřebuje mít přísné akce na místě, aby zabezpečila své finanční informace klienta z hrozeb, jako jsou kybernetické útoky, porušení a úsilí o hackování. Jako účetní společnost v Praze rozumíme důležitost uchovávání dat klienta ochrana a ochrana soukromí. V tomto příspěvku na blogu určitě nástin četná postupy, které podnikneme ujistit se, že vedení účetnictví Praha našeho zákazníka jsou vždy bezpečná a soukromá.

    Ochrana sítě a ochrana dat

    V naší účetní firmě máme oddaného IT skupinu, která konzistentně monitoruje náš počítač system system’ ochrana. využíváme různé firewally a antivirový software k ochraně našeho systému před malwarem, viry a jakýkoli neoprávněné dostupnosti do našeho systému. také ujistíme se že náš systémový software a aplikace jsou pravidelně upgradovány na nejaktuálnější patch degrees. Všechny naše systémy a servery jsou chráněny heslem a ve skutečnosti vynuceni používání silných hesel mezi našimi pracovníci. také omezit neschválený přístupnosti tím, že povolení pouze certifikovaní personál pro přístup k našim datům center.

    Zabezpečené úložiště dat

    V naší účetní společnosti ukládáme všechny finanční informace našeho zákazníka na serverech safe and secure serverech, které jsou uchovávány v datovém centru. Všechny naše servery jsou šifrovány pomocí nejnovějšího 256bitového AES šifrování pro zajištění no neschválený přístupnosti. Naše datové centrum je bezpečné a zabezpečené a má různé fyzické zabezpečení akce na místě, jako jsou CCTV videokamery a jiné bezpečnost zařízení, jako jsou biometrické snímací jednotky. Jen akreditováni personál mají přístup k datům zařízení a jsou zabezpečena před natural katastrofy a různé jiné perspektivní nebezpečí jako přerušení a záplavy.

    Zaměstnanci Ovládací prvky Přístupnosti

    staráme se o data bezpečnost a zabezpečení a důvěrnost tím, že zajišťujeme, že skutečně chráněno získat přístup k ovládacím prvkům na pozici. Všichni naši zaměstnanci procházejí důkladné pozadí kontroly před příjem souhlasy k našim systémům a aplikacím. také skutečně implementovali získáme přístup k ovládacím prvkům založeným na rolích, abychom ujistili, že zaměstnanci jen získat přístup k datům, která jsou pro jejich práci životně důležitá. také používáme přísné prověřování personálních postup, abychom ujistíme se, že náš zaměstnanci s data klienta s maximální ochranou soukromí.

    Uchování Zákazník Uvážení

    V naší účetní firmě máme přísné důvěrnost plán, které všichni naši zaměstnanci musíte držet se. Všichni naši zaměstnanci autorizovat dohodu udržovat zákazníka info soukromé . Pro nás je jakéhokoli druhu zveřejnění osobních údajů zákazníka nevhodné a neustále přijímáme disciplinární akce proti pracovníci to porušil naše důvěrnost plán. stejně zabezpečíme všechny e-maily včetně zákazníka finančních podrobností a dokumenty sdílené mezi naším týmem a zákazníky nebo mezi jakýkoli dva personál.

    Závěrečná myšlenka

    Data bezpečnost a diskrétnost jsou kritické pro jakýkoli typ účetnictví společnosti , a to my jako účetní společnost v Praze rozuměj. ve skutečnosti jsme přijali různé akcí, abychom zajistili že finanční informace je stále bezrizikové a důvěrné. konzistentně kontrolujeme bezpečnost a použití šifrovacího našich systémů počítače šifrování moderní technologie k zabezpečení našich serverů a dat zákazníků. zajišťujeme, že náš tým provede podrobné kontroly a pozadí a uložit přísné na základě rolí získat přístup k zásadám ke starat se o data zabezpečení. Naše důvěrnost plány jsou oblasti, abychom zajistili že zákazníci’ jemní finanční informace jsou udržovány důvěrně a daleko od neoprávněné personální.